dr. Patrick De Raedemaeker

Psychisch lijden kan je leven onderuit halen of je levenskwaliteit aanzienlijk verminderen. Als dit langer aansleept, vraag je je af wat er toch mis is met jou, verlies je de moed om hulp te zoeken, of raak je sociaal geïsoleerd.

In de ontmoeting tussen patiënt en psychiater vullen we elkaar aan, elk vanuit de eigen deskundigheid: als patiënt breng jij je eigen beleving in, en als psychiater put ik uit psychiatrische vakkennis en ervaring. Zo werken we samen aan hetzelfde doel, namelijk het verlichten van jouw psychische klachten, zodat jij je leven terug zin en richting kan geven.

Naast mijn psychiatrische opleiding, ben ik o.a. opgeleid tot systeemtherapeut en mindfulnesstrainer. Dit helpt mij om interacties met je omgeving te begrijpen en het perspectief van hoop en bemoediging niet te verliezen. Mijn ervaring op psychiatrische afdelingen van algemene ziekenhuizen helpt me dan weer in de zoektocht naar aangepaste medicatie die jou kan helpen.

Op die manier hoop ik mijn steentje bij te dragen aan jouw psychisch welzijn.

dr. Patrick De Raedemaeker

Contact

Zie ook: psychiatrische begeleiding

%d bloggers liken dit: